luni, 12 octombrie 2009

No sa vedem....

Ce s`a mai intamplat de cand nu am mai scris? Aaaa....Multe, multe...si marunte...Am reusit sa ajung in TM, asta first of all, am ajuns sa imi cunosc colegele de camera, care is mega bestiale si am ajuns sa regret ca am pierdut vremea cu oameni frustrati si mega limitati. So....acum in sfarsit zambete si voie buna in camera. Chiar povesteam de dorul sa ajungi acasa si sa o faci cu drag si sa iti doresti sa stai cat mai mult la casuta ta...In sfarsit soare pe strada noastra ;)

Stii bine ca sunt omul provocarilor....In momentul de fata provocare se numeste ECO Club Timisoara, macar ceva sa se faca pt comunitatea locala si pt lumea in care traim, un stins de bec, o hartie reciclata, un plastic pus in containerele speciale. Ahh a mai fost o provocare numita Sibiu, dar precum a aparut, asa s`a si stins. Un foc de paie si acum cenusa.

Hmm sa vedem....altceva? Ahh da...:P Imi doresc din rasputeri sa scap de chestiile cu deadline`ul dus la extrem si dupa free man. Do you realize, i`m free once again. Si asa scapam si de pruna din gat si de starile de anxietate. As i said, only those things and after than i can sing in the rain, ca btw vor veni ploile de pe acum. :D

Ohh da si vine TmBase si vine si Elena si can`t wait to party, nu ca pana acum nu am petrecut, tot din doua in doua zile, ca una sa ne refacem...si am ajuns sa citesc o groaza de carti...si stii cum ii definitia la liniile parelele? No asa sunt si subiectele abordate, deci se pot citi 2-3 carti in paralel fara sa ai nici o problema.

Altceva? Hmm....Ce sa`ti mai spun eu tie, dulce Romanie?!? Ca totul incepe sa prinda contur si sa fie ok si sa nu mai existe starile acelea de incertitudine si de nervi si de presiuni. Am invatat ceva din miscarea studenteasca...Ca voluntarul se va plange mereu, doar pe la colturi si oameni apropiati, ca munca e cat se poate de voluntara, dar aia nu inseamna ca nu va exista un om ca M. care sa te streseze si sa te bata la cap, pana ajungi sa ii spui "Dute nene la Severin City ca nu`s obligat sa fac decat daca vreau". Da asta`i alta poveste si se pare ca inca nu a inceput asa de agasant, cand o fi din nou oltean....avem repertoriul care oricum nu`l suporta :)))


Bun...Deci ma pregatesc de frunze, de carti si de proiecte..ca si asa vine toamna repejor si nu mai apuc sa stau in natura, decat cu suba pe mine si cu fularul..:D

Te`am pupat, la cat mai multe ceaiuri de ora 5 si miere ;)))

0 comentarii: