luni, 2 noiembrie 2009

Noi, ca oamenii, suntem fara sens uneori

Mereu sustin problema ca oamenii isi irosesc energia certandu`se si refuland si facandu`si rau singuri. Messengerul este inamicul nr1 cand vine vb de comunicare si interpretare. Cred ca de astazi voi lua o pauza de la asa numitul YM si sigur lucrurile vor reveni la normal cand timpul m`a facut sa uit si sa nu mai gandesc lucrurile de 100 de parti.

Femeia e sigur de pe Venus, mereu diferita si mereu cu asteptari mult prea mari, barbatul e leul ragaitor din casa, dar cel care mereu e insensibil si care nu isi da seama de lucruri si toate trec prea in avalansa pe langa el si desi el o priveste de sus din cabana, si nu are nici o treaba cu zapada...parca ii este si groaza sa priveasca...asta`i comoditatea masculina.

Ii ciudat cum scriu, ii ciudat cum prieteniile, desi exista si neintelegeri, dainuiesc si dupa o perioada de pauza totul revine la normal. Aseara am fost si am povestit, am mancat impreuna si am stat la un ceai. Dupa vesnicele mele discutii interminabile de pe net, am adormit, ca pruncii mici proaspeti spalati in patul care scartaie groaznic de rau, dar ii mare, ne`am pierdut in patul imens, nici nu am ajuns sa ne intalnim in somn. Familia ii foarte primitoare, nu credea ca va gasi o camera asa de faina si niste oameni atat de draguti si amabili. Norocul.

Iar imi trec prin cap versurile de la "Cantec prost", pe vremea aceea era o mare dezamagire, acum ii parca si mai bun. Mai bun ca niciodata.

Mi`am luat ieri ceai de sunatoare, ca e bun pt ficat, pt nervi, pt depresie si pt ca e natural si ii de la Fares si ii din Romania. Poate ar fi cazul sa las ceaiul sa gandeasca mai mult ca mine, ca se intrevede o mare problema in a gandi toate lucrurile atat de mult.

M`am certat aseara cu un om drag mie. Certat nu ii cuvantul potrivit, doar ca am refulat si am scuipat mult venin. Il merita si o merita, dar totusi diplomatia e de 10 ori mai buna. Am fost prea transanta si prea obtuza la gandire. Oricum nici el nu`i fara vina.

O sa vedem cum o sa fie mai departe.

0 comentarii: