miercuri, 2 decembrie 2009

A breath in Arad city

Bun....Am un status foarte drag mie...A breath in Arad city...De cand nu l`am mai folosit? A trecut ceva vreme...destul de multa...

Ideea e urmatoarea...ii foarte fain sa pleci, sa te implici, sa cunosti oameni noi, sa inveti chestii de care nu ai auzit in viata ta...Dar totul ajunge la un moment dat sa iti aduca aminte de casa.



Weekendul asta am fost la Straja. A fost nebunia de pe lume. Pe langa ca am invat ce e endodontia si protetica dentara, am cunoscut lume noua si mi`am adus aminte de vremurile in care "copii erau cuminti si gaseau un privit la film si baut un pahar de vin, mult mai placut decat o nebunie din perioada adolescentina".

Nu a fost zapada si cu ocazia asta am putut sa o luam in fiecare zi la pas si sa admiram privelistea, care sincer...te lasa fara glas. Dupa o oboseala demna de drumetiile din vara, ne`am pornit pe o ploaie molcoma, la cautat de tigari...evident ca nu erau decat celelalte 10 feluri pe care noi nu le prea apreciem.

Desi am stat ceva sa ma gandesc daca ii ok sa plec sau nu, examene, oboseala....habar nu aveam despre domeniul discutat acolo...Chiar nu regret deloc. A fost cu adevarat o experienta de viata. Pot spune foarte serios ca nu imi pare deloc rau ca am mers cu stomatologii mei la trainingul profesional. Pe langa ca am invatat cum se comporta ei cu pacienti, cum sunt ei in viata de zi cu zi, cum se distreaza si aspiratiile lor, am descoperit si eu, intr`un final, vorbele despre care imi povestea mama cand vine vb de doi, impreuna, o femeie si un barbat.

Si ca tot a fost ieri emisiunea lui Maruta cu "Jos palaria", asa ma inchin si eu in fata stomatologilor ce i`am cunoscut Vineri si le spun Jos palaria!

Multumesc ca m`ati pus pe ganduri in ceea ce priveste comportamentul si gandirea unui om matur. Respectul, bunul simt si mai ales manierele din weekend...au inceput sa imi clickaie prin minte.



O zi frumoasa sa aveti...:D

0 comentarii: