marți, 16 august 2011

Zbang cu realitate

Zbuffff!

Si am cazut din copac, de pe steaua mea calatoare, am vizitat intreg pamantul, am vizitat Venusul si Marte, am fost la frig pe Pluto sa imi atarn niste turturi pe gene, m-am dat intr-un carusel pe Jupiter si totusi cel mai drag mi-a fost Pamantul.

Aici le poti face pe toate, poti sa te lasi in caruselul vietii, nu mai ai nevoie de masti de oxigen, aici il ai din plin, dar nu ai timp si curaj sa mai respiri.
Poti sa incerci frigul, dar totusi nu poti sa fii niciodata constient de riscuri, la fel si cu Venusul si Martele. Acolo stiai riscurile la care te expui, aici totul este gri si ceata. Niciodata nu stii la ce sa te astepti, ce pas sa faci mai departe, ce se va intampla.

Sunt oameni atat de evoluati, incat au reactii neasteptate si imprevizibile. Viata nu este o matematica, cu axiome si teoreme si calcule simple. Este atat de complicata, pentru ca suntem rai si dorim rau. Asa am fost structurati, sa radem de cei din jur, sa fim mereu noi cei mai buni, desi constientizam ca avem si noi minusurile noastre.

In viata accepti, daruiesti si faci compromisuri, pacat ca de cele mai multe ori, totul se intampla dintr-o singura parte. La un moment dat te saturi si lasi totul balta si pui punct. Cu timpul realizezi greselile si disponibilitatea ta pentru ceva ce iti doreai si iti era drag.

Cand totul era simplu si clar, lumea fuge, incearca sa se ascunda, cand totul devine blurry si incert luptam ca niste prosti pentru ceva ce nu e sigur ca putem avea.
Why dears?

De ce sa nu profiti de cineva cand este acolo, de ce sa il pui sa faca cale intoarsa, sa se lupte si sa se dea peste cap, cand el este acolo?

Iar cand il pierdem sa ne gandim ce bine era in trecut?

Ma intorc inapoi la replica celebra.

"Chiar imi este dor de tine, dar va trece"
; un dor nebun si simt ca daca as urla si mi-ai raspunde la intrebari, m-ar apuca un drag si mai mare, desi nu esti deloc sanatos. Dar ma pun si astept, si imi trece.

O zi frumoasa sa ai ;)
"Everyone have memories - but only a fool stores his past in the future. I can't wait all my life, on a street of broken dreams."

0 comentarii: