sâmbătă, 18 octombrie 2008

Exist?

Acum imi pun urmatoarea intrebare. "Mai exist?", "Mai traiesc?" sau totul e doar un vis lung lipsit de viata?.

Pe zi ce trece imi dau seama ca viata mea devine un drum, la propriu. Sunt mereu pe drum intre Constructii, Electro, Mecanica, ASPC, si toate combinatiile posibile. Mereu in intarziere, mereu pe fuga, mereu nervoasa si iritata, mereu prost dispusa.

E oare ce imi doresc? Am dat cu capul ca sa mai dau din nou? Nu mi`a fost de ajuns?

Nu, cu siguranta nu e deloc ceea ce imi doresc. Nu zambesc, nu rad, nu simt viata, nu respir, nu merg la baie. Mereu sunt grabita. Mereu sunt in criza de timp.

Imi e ciuda cand ii vad pe altii ca nu au nici un gand in viata dar ma incurca teribil. O fac cu atata drag, incat iti vine sa iti iei viata pana ce si cu o lingurita, desi e dureros acest mod, macar scapi si nu te incarci negativ.

Am ajuns sa nu ma tin de promisiuni, sa nu respect deadline`urile date de mine, sa intarziu mereu, si asta pt ce? stiu ca nu merita sa ajuti omul, pt ca omul prost, cum majoritatea suntem, sunt fuduli, si in loc sa aprecieze, tin ca orbetii de bata si iti mai fac si probleme. Oare mai merita sa inchizi ochii si sa ajuti oamenii? sa te faci ca ploua?

Ce doare cel mai mult? Cand iti tii gura inchisa, ca asa e normal, si omul care nu e deloc in masura sa vb, o face si da in tine si pt ca ai bun simt, nu vrei sa fii unul din mahala, taci si inghiti.

Am devenit o ursuza. Am devenit gri, palida si cu ochi albastrii de cearcane. De ce? Pentru ca am permis asta. Am permis ca viata mea sa fie o carte. Acum nu mai e nici macar un dictionar, e prima pagina a tuturor ziarelor din fiecare dimineata.

Nu imi place sa mi se scoata ochii. Am nevoie de cultura, concerte si de inspiratie. Faptul ca vreau sa fac, ajut, si dau cam tot, asta nu te face stapan pe viata mea.
Nu sunt robot sa gandesc inovativ, sa gandesc si sa proiectez in viitor cu 5 saptamani. Am invatat ca viitorul e jumatatea de ora ce urmeaza. Planurile nu le mai am de foarte mult.

V-am lasat.

Multumesc frumos Carli pentru melodii. Va multumesc baieti pentru concertul din seara aceasta. Aveam nevoie dupa spuneam de o pauza de lectura.

Oamenii nu ma inteleg ca atunci cand sunt jos la pamant si vreau sa dorm si sa ma lase in pace, trebuie sa o faca pt ca si guma se rupe la un moment dat.

Asa ca ma duc sa dorm in pace. Fara conexiune la informatie in Duminca aceasta. Pauza pana Marti. Luni imi vad de planuri si de problemele mele.

0 comentarii: