miercuri, 14 aprilie 2010

Diverse

Ieri am descoperit complexitatea cuvantului "Diverse". Un mail cu acest titlu devine instantaneu mult mai interesant decat unul cu un subject concis si clar. Mailul respectiv e citit de absolut toata lumea, pentru ca mintea umana e hranita doar cu inocenta si credulitatea curiozitatii.

Cautand profi tari am ajuns ieri sa dau de unul. Desi materia predata nu imi inspira deloc curiozitate, deci nici o farama de interes, am ramas placut surprinsa ca exista si profi care desi au forme rotunde se pot face foarte placuti si pot sa predea o materie greoaie si mult prea filosofica pentru niste realisti. A fost foarte interesant cum de la o istoria plictisitoare a varietiei lungimii rochiei sa ajunga la Coco Chanel si Christian Dior si invetile lor, la muzica si sentimente complexe si simple. Pentru prima data anul acesta cand am participat la un curs impreuna cu colegi din diferiti ani si diverse facultati atat de atenti si implicati. A fost primul curs interesant desi facea parte dintr-o arie curriculara total opusa de ceea suntem noi obisnuiti la UPT.

Si dupa cum spune si titlul astazi va fi o postare plina de diverse subiecte. Oamenii cand beau cafea, alimentul vital al Politehnicii, vorbesc si urmaresc diferite lucruri. Niciodata nu vezi un om care bea o cafea linistit, fara grija, fara sa se gandeasca la ceva. Mereu cadem pe ganduri, fie ca e ceai, fie ca e cafea, fiecare ceasca asculta o poveste la fiecare intrebuintare. Mereu suntem contemplativi dimineata si mai ales cand tinem in mana frumoasa ceasca.

Se spune ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, chiar se intampla. Iar acum vreau sa trec de faza "Se spune" si chiar vreau sa se intmple si sa lupt pt cele 3 lucruri cu adevarat importante pentru mine.

Fiecare zi e un inceput si o lupta pentru a reusi sa le indeplinesc. A crede si a lupta pentru ceva anume, inseamna automotivare.

O zi frumoasa sa aveti ;)

0 comentarii: