miercuri, 21 aprilie 2010

Joc de basket

Dimineata, undeva inainte de ora 12....elevii incep ora de sport, pregatita si gandita deja din ora de pian si de mate. Tudor deja incepe sa trimita biletele la Mihai ca sa ii anunte pe cei din grupul "Si" de meciul de fotbal din "Studenti" in timpul orei de Geografie. Ultima data "Si" i-au batut pe cei din "La", acum e timpul ca "La" sa isi ia revansa.
Deja e ora de Pian si mai sunt doar 5 minute pana se suna, peste exact 10 minute se va da startul la prima repriza de basket. Are Gicu si Tudor un prieten student, mare sportiv, care le va imprumuta mingea. Cei din "La" si-au facut deja strategiile despre cum vor ataca si figurile ce le vor folosi pentru a reusi sa le dea de capat celor din "Si". Initial, toata clasa a fost o singura echipa numita "Lasii", asta pentru ca la fiecare campionat al scolii ei erau codasii. S-au ambitionat si au reusit sa ia locul 2 pe Liceu. Au jucat cu elevii mari de cls 11-12, si totusi ambitia si efortul lor a fost rasplatit. Problema a aparut cand Tudor si Mihai au vrut sa fie capitani, amandoi se certau mereu si niciunul nu ceda, astefl ca echipa "Lasiilor" s-a destramat si au format "LA" si "SI". Acum cele doua echipe sunt cele mai bune si desi loviturile de departajare trebuiau sa faca diferenta intre campioana si vicecampioana, organizatorii au hotarat ca anul acesta sa fie ambele echipe campioane. De aici ura a crescut si mai mult.
Dar deja s-a sunat, deja Doru incepe sa iscodeasca echipa "Si" sa vada ce vb si daca au o anumita strategie. Au reusit sa treaca de portar si de director....au scapat...tensiunea se intensifica si mai mult inainte de inceperea meciului.
Mihai deja incepe sa injure, incepe sa intimideze adversarii...La fel fac si colegii lui de echipa, dar totusi a fost luat pe nepregatite...nu a fost anuntat decat acum de meci, ar trebui sa il asculte la Geografie, mai are 9 absente si motivari nu mai poate downloada de pe net...Si totusi ii vb de echipa lui, trebuie sa se aleaga adevarata campioana.
In echipa cealalta, Tudor este calm, in sfarsit poate sa demonstreze cine e cel mai bun capitan si antrenor.
Incepe meciul....cei din "Si" sunt foarte nervosi....

Oare cine va castiga? Detaliile le vom primi dupa ce meciul din "Studenti" va lua sfarsit.

Tensiunea si suspansul e la cote maxime.

0 comentarii: