joi, 15 iulie 2010

Sa baleam

Am observat ca de fiecare data cand se nimereste sa fiu suferinda de ceva, sa mi se arate cat de repede imbatranesc ma apuca inspiratia.

De pe acum o sa te anunt ca va fi un cocktail postarea aceasta:
1. am observat ieri cand eram cu prietena mea Lore, in parculetul de langa Judeteanul din Arad, o catelusa frumoasa, neagra, draguta fc, care era tot dupa noi. S-a pus sa caute de mancare, si desi se vedea pe ea ce slabuta era, s-a pus sa se joace cu un alt catel, vagabond si el. Dilema e "Cum sa mori de foame si sa te pui a te joci?"
2. desi imi facea placere sa povestesc cu lumea si sa prind miezul problemei, am ajuns sa nu accept decat oamenii apropiati, si uneori nici cu ei nu prea imi vine sa vb. S-a intors lumea pe dos.
3. am facut otita externa bilaterala. Asta inseamna o noua tura de autism pe anul asta. Macar ma simt in lumea mea.
4. am inceput sa reiau legatura cu prieteni vechi si dragi. E foarte dragut sa rememorezi clipe alaturi de oameni ce ti-au fost alaturi cand ti-a fost greu.
5. am incercat sa las unele puncte negre ale oamenilor si sa ii iau ca atare, frumosi, ca orice creatie a lui Dumnezeu, cu un anumit scop bine definit.
6. am pus punct la multe taraganeli si incertitudini.
7. am incercat sa am incredere in prietenii si apropiatii mei, dar foarte putini care nu m-au dezamagit. Am incercat din nou, m-am entuziasmat si am fost bucuroasa ca sunt acolo, dar m-au dezamagit si mai tare. Acum sunt fara griji si asteptari. A fost...
8. Imi doresc sa imi schimb specializarea, sper sa reusesc asta, daca nu va fi cu putinta, inseamna ca e un semn si trebuie sa il iau ca atare.
9. Ma bucur de vacanta, sunt cu o noapte inainte de Bucura si de Retezat. In sfarsit plec pe munte, fara sa fie un om cu fire adolescentina langa mine.

Mi-a fost dor sa fiu libera si sa simt lucrurile esentiale ale vietii.

Sa ii dam incolo de AC, baieti, probleme sau organizatii.

Carpe diem~!

0 comentarii: