vineri, 15 februarie 2008

Sf Valentin


A trecut si cea mai americana sarbatoare! Te plimbi pe strazile orasului si vezi inimioare de plus...multe flori...si foarte mult kitch. Stau si ma intreb de ce indragostitii nu pot sa daruiasca aceste cadouri si simboluri in fiecare zi?... majoritatea se dau peste cap pentru aceasta zi a anului...acum suntem plini de dragoste si dam totul...si dupa ce trece ziua...suntem aceiasi badarani, neciopliti si misogini.
De fapt suntem romani. Si desi nu ne convine asta....trebuie sa recunoastem ca noi nu putem sa fim unici, sa fim fiecare speciali si sa ne sustinem punctele de vedere. Sa fin NOI.
E in spiritul natiei noastre sa copiem si sa fim la fel ca ceilalti, doar pt a nu iesi in evidenta pt ca asa e mai "sanatos".
Ma dezamageste faptul ca traditia romaneasca este lasata de izbeliste...Avem si noi Dragobetele...Sunt foarte curioasa daca lumea va prinde la fel de multe aripi ca si ieri...Daca comerciantii innebuniti dupa profit vor mai fi pe strazile orasului si te vor agasa cu replici "Domnisoara o inimioara pt iubitul tau"...
Nu e nevoie de o zi speciala sa spun ca te iubesc sau ca imi placi. Nu e nevoie de o zi speciala pt a`ti lua o inima de plus, un balon, o aluna sau o bomboana... O fac in fiecare zi si o fac mai ales cand simt eu..Nu e nevoie de o floare intr`o zi "de sarbatoare", cand le primesc in fiecare zi.
Oricum "Te`am iubit si ieri de Sf. Valentin. Te iubesc si azi, pt ca e o zi obisnuita. Te voi iubi si maine si poimaine..."
;)

0 comentarii: