miercuri, 4 februarie 2009

4 din 4

Hey! Back in writing :D
De la Andrei si de la my dear Zoly, am primit o leapsa referitor la poza nr4, din folder nr4, din fisierul de poze. Ce am decoperit? :D Hihihi, let`s seeE o poza de la 1 Decembrie anul trecut, eram imediat dupa ce Pelle mic m`a cules de la gara si mi`a propus sa mergem pe drumul vechi ce ducea in cetate. Dupa ce am urcat destul de mult, s`a gandit sa lase niste urme poseritatii :P. De fapt in poza aceasta vorbeam cu Cata de la LSFEE si ii spuneam si lui "La multi ani", ca oricarui roman bucuros ca are tara si limba.

Eram inca foarte "high" dupa mersul cu trenul, unde am dat de un coleg de facultate si prietena lui, si am reusit sa povestim pana in gara la Alba-Iulia si totusi niciunul dintre noi nu si`a terminat povestile.

De fapt trebuia sa plec din Tm alaturi de prietenii mei din Poli, doar ca uneori mai trebuie sa imi aduc aminte si de parinti, astfel ca in weekend am plecat la munte, la o prietena, Duminica noaptea m`am intors in Arad, am stat cu ai mei de povesti, dar plecatul direct spre Timisoara imi era imposibil, astfel ca am pornit in intampinarea aventurii din Arad. Totusi distractia prietenilor a fost si cu mine, prin telefon ce`i drept.

A fost o zi minunata, i`am cunoscut pe oamenii extraordinari numiti Fam. Pelle, pe Ultrasul lor dragut si am vizitat Alba cu tot ce inseamna "SMall", "Inchisoarea celor 3", "Cetate". :P


Leapsa nu o mai dau nimanui, lui Zoly i`am comunicat`o verbal imediat ce am primit`o si eu. El si`a infruntat provocarea inainte sa pun eu ceva pe foaie, good guy :P

0 comentarii: