miercuri, 11 februarie 2009

A fost...

A fost odata...o fata iubea un baiat...baiatul fiind cu adevarat baiat, da cu piciorul pt a`si incerca norocul in alta parte, pt ca el e puternic si are lumea la picioare...dupa incercari si timp irosit pentru a uni un taram rupt de fulgere si cutremure si uscat la suprafata de soarele arzator si focul pasiunii totul se termina.

Dar precum e ironia sortii...baiatul ajunge dupa un timp indelungat sa cunoasca o alta zana, alta poveste, doar ca acum craiul nostru era cel capabil de orice pt aceasta fata. Timpul dezvaluie faptul ca nu e potrivit pt el, pt ca zana aceasta nu a trecut de stadiul in care el era acum multi ani.

Timpul vindeca ranile si te face sa uiti, dar ce faci cand apare cea de a treia craita? Se da peste cap, renunta la idei si poate la principii doar pt a`i arata acestui baiat ca il place si e important pentru ea. Dar baiatul ajunge sa gandeasca si sa fie ce a fost candva.

Invatatura? Motto`ul "Nimic nu e imposibil"- nu merita sa il demonstrezi oricui. Viata e frumoasa, are urcusuri si coborasuri, dar niciodata nu te opri din loc.

Tarzie e mai tot timpul trezirea.

0 comentarii: