miercuri, 21 ianuarie 2009

Bila toxica

Cum sunt acasa, timpul a devenit prietenul meu drag. Am timp sa mananc, sa rontai, sa ma uit la televizor, orice devine mai interesant, pt ca sunt acasa si pt ca aici stresul din sesiune nu se simte la fel.

Ieri in plina verva americana, am ajuns sa fac concurs cu tata, de cine mananca mai multe seminte. Evident, antrenamentul de cu o zi inainte, si`a spus cuvantul si am reusit performanta sa il inving. Dar ceva nu era in regula....Porcusorul era parca fratele meu...Asa ieri, dar azi de dimineata, "sarpele din burta"[aviz emisiunea de la tv] a inceput sa se miste, sa galgaie, sa se certe. Evident fata cuminte, cu un pahar de cola ne apucam de invatat. Problema a fost ca in loc sa fie o zi obisnuita, a fost una dintre cele mai groaznice...

Cautand pe net am gasit ca de fapt eu am consumat tot ceea ce nu era indicat, ceai, ciocolata, cola, nu tu apa, nu tu nimic....S`a dus pe apa sambetei totul.
Sper ca pe maine sa pot ajunge la Timisoara, asta daca strecuratoarea din stomac nu face mofturi si la puiul fiert in apa cu sare.

Mama ei de criza biliara ca acum era cel mai prost venita. Acum cand nervii si muschii se contracta si cand iti vine mereu sa scoti o vorba de duh si sa scartai dintii, acum....!!!

Si unii cand le zic ca nu ma simt bine, se gandesc la nemurirea sufletului. Lasa`l in sfintii lui de suflet, ca fara trup, degeaba si ala.

1 comentarii:

Unknown spunea...

sa te faci bine urata mica si sa ai grija de tine si fizic si de sufletel!te pupacesc dulce:*