marți, 27 mai 2008

Bun! De la capat!

Astazi a fost o zi, a naibii de proasta. Am aflat doar lucruri rele, desi astrele imi prevedeau altceva [poate am primit horoscopul altei zodii]; am facut doar lucruri anapoda.

Timp? Una din etichetele mele chiar este intitulata "Timp, incotro fugi?" Asta imi vine si mie sa spun. Unde fuge cu asa viteza? Pana lunile trecute, totul mi se parea ca dureaza atat de mult. Aveam timp de orice, ba mai mult reuseam sa ma plictisesc foarte tare, iar acum nu am timp nici sa respir si nici sa urlu cand sunt nervoasa. Nu mai am timp sa imi revin din pasele proaste sau bune, nu reusesc sa mai trec la diferite stari. Am ajuns sa nu mai am timp sa zambesc si sa imi schimb starea de spirit.

In camera domneste o tensiune si mereu se aud voci iritate, mai ales a mea, mereu revoltata ca nu e bine trasa perdeaua, ca nu am aer, ca e cald, ca de ce nu lasi usa deschisa sa se faca curent, de ce nu e usa descuiata cand vine cineva sa pot urla sa intre si sa nu merg sa ii deschid, de ce ti`ai pus haina la mine pe pat, de ce nu luam cheia de la florin, de ce nu imi raspunde Vlad la telefon, de ce ma streseaza lumea pe ym cand eu am atata treaba, de ce nu reusesc sa termin niciodata la timp si mereu ma supraincarc, de ce nu aud telefonul cand suna Alina, cand o sa am timp sa stau sa beau bere cu gust de lamaie si sa ma uit la lumea de pe alee si sa mananc seminte, de ce nu am timp sa ies la suc cu toata lumea, de ce nu am timp de toti prietenii mei, de ce nu reusesc sa fac cel putin doua lucruri deodata, de ce nu pot sa fiu atenta la bd si sa scriu si examenele in format electronic, de ce nu am reusit sa imi rezolv problemele pt si, de ce nu am ajuns sa citesc la java niciodata, de ce nu am ajuns in arad ca sa ma intalnesc cu fetele si cu andra, de ce nu am mers la cori sambata, de ce m`am luat de Ralu si de Simona toata Duminica, cand o sa ajung sa pot respira si eu si sa nu fiu contra cronometru?

Sunt o groaza de intrebari. Intram in sesiune si daca pana acum a fost liniste si pace si lapte si miere, acum va fi groaznic. Se anunta un final de an cu multa multa multa munca, nervi, stres si extrem de obositor.

Chiar daca in viata se spune ca nu e bine sa regreti nimic, pentru prima data o fac. Sper sa nu mai fac ceva care sa ma atinga atat de profund. Doare sa recunosc si sa le dau dreptate celor care m`au avertizat. Nu am vrut sa ascult pana la capat si acum am de ales. Ori da ori ba!

Alege tu neica! Ca acum de stiut sa le faci le`ai facut, acum descurca tu itele!

0 comentarii: