vineri, 13 iunie 2008

Sesiune, ganduri, picuri

Sesiune! Termenul a fost modificat de studentii eminenti in "stresiune", ca asa e mai cool si mai tredy! Ce ne aduce bun? Timp liber, dar care il folosesti in scopul de a invata ce nu ai reusit sa prinzi in cele 14 saptamani, sau asta ar trebui sa faci. Altceva? Sa mai fie si bun? Doar multe examene si mult stres, nervi si foarte multe IRASCIBILITATE.
Asta am observat`o de cateva saptamani. E ceva obisnuit sa va povestesc ce fac fetele din camera, sa scriu cand ma supar pe ele, sau cand se supara ele pe mine. Ehh...ar fi ceva nou sa va spun ca sesiune ne`a afectat? Evident! Suntem fete, gasim oricand un motiv sa ne suparam. Suntem firi foarte diferite. Personalitatile sunt foarte diferite, comunicare nu prea exista si mereu se isca un scandal. In momentul de fata, e starea de butoi de pulbere care mai mai ca face boom, domneste acea atmosfera apasatoare. Degeaba sunt chicote de ras si 5 minute de zambete, cand mereu esti atacat si terenul minat este doar un mic poligon, pe langa ce lovituri primesti. Aschiile sar de unde nici nu te astepti.

Anul acesta a fost un an de matueizare. Experientaa fost la ea acasa[Cred ca s`a simtit foarte bine]. Am incercat sa traiesc cu doua fete pe care le stiam inainte. Acum doi ani am avut parte de 5 necunoscute. Ma gandesc la ce imi va rezerva viiorul. Oare cu cine voi sta? Timpul le rezolva pe toate. Sesiune, credite, certuri, prietenii.

Anul viitor alta sesiune, alti oameni, alte caractere. Oare ce vor fi? In primul an nu erau certuri in timpul sesiunii, atunci parca ne venea mintea la cap si ne ajutam si mai mult, era foarte multa buna dispozitie, era o adevarata placere sa stai in camera. Anul acesta e foarte frecventa atmosfera de inmormantare, oare la anul cum va fi? Cred ca singura e cel mai bine in sesiune.

0 comentarii: