duminică, 29 iunie 2008

SUNT [Sonatic]



"Sunt o aberatie a propriului de sine,
Un gand, un gand ce se intreapta spre tine
Un fum, un fum din tigarile fumate
Sunt produsul, sunt produsul unei minti expirate
Sunt tot ceea ce vreti voi sa fiu
Sunt aproape mort aproape viu
Sunt iluzia societatii umane,
O forma chinuita de`a fi, de turbare[...]"

Duminica seara...Se adevereste o noapte cu adevarat alba...doar maine avem examen la Securitatea informatiei. Daca e pana acolo, nici nu e asa de greu, doar chef de citit si putina concentrare si examenul e ca si luat.
Dar se poate oare sa nu existe tentatii? Sa nu existe ceva care sa iti atraga atentia? De cum m`am trezit,[ca deh ne mai trebuie si somn, de cateva zile am taiat din orele de somn, doar a fost weekend, si de la distractie si petrecere nu se da nimeni din drum, si daca trebuie sa bati Timisoara de la un capat la altul pt ceva muzica si bataiala. Nothing is impossible and enough!], un iz frumos de muzica rapp adia la orizont[au inceput concertele din fata de la Tequila], ciripit de pasarele pe pervaz, nici prea cald si nici prea racoare, numai bine...o plimbare ar fi minunata, dar totusi sa revenim la Securitatea Informatiei, de Joi distractie si orice, dar pana atunci, sa punem osul la bataie ;))
Ieri, dupa o zi de frig constant la maxim 10 grade, unde a inghetat si sufletul in mine, am hotarat ca e ziua in care merg sa mai imi cumpar o pereche de ochelari de soare de la mall. Ajunsa in complex, am reusit sa fiu punctuala la primirea supei de la Alinus, un dush fierbinte[and i mean really hot], aflu de la my dear M. ca este Majoratul Ligii AC[btw Happy Birthday again my dears!], [noah acum, nu ca nu stiam, ca am citit si eu pe bloguri, but i didn`t think tht somebody will invite me ;;)], si daca vreau sa ii insotesc, i was like what?:O me? What a plasure!!![deci sa revenim, eu? pe mine ma invitati cu voi? Like woooooooaaauuuuuu! I`m a starrrrr!!!!!].
Ok! Sa revenim de la "cat de importanta si ce persoana publica" am devenit. Am ajuns intr`o fuga foarte mare la mall, cu o viteza mare, mare de tot sa probez si iar sa probez ochelari, dupa 15 minute in care Alinus isi punea intrebari cate perechi de ochelari pot tine in mana, dupa ce l`am stresat pe saracul Cosmin-"da sigur iti place cum imi sta?","Cosmine ce parere ai? Dar sa fii sincer! Pe bune acum! imi stau bine?", irelevant ca Alinus tot vb ea pe acolo, Cosmin s`a dovedit in materie de ochelari a fi mai fashionable. De fapt imi doream niste ochelari cu rama argintie, exact ca si ceilalti, cum ii are si Cosmin. Evident ca nu am gasit. M`am facut in schimb cu o alta pereche, tot cu rama argintie, asa cum se poarta acum. [vara asta se poarta doua tipuri dupa cum am obs pe site`uri].
Dupa mall, am fugit in statie la 40, pe urma i`am innebunit pe saracii puisori, "stati sa vedem daca e 15`le, daca nu in 15 minute trebuie sa ajungem in complex. Ce scrie? Ahhh hai sa mergem ca urmatorul vine doar peste 8 minute, si e prea tarziu. Hai sa mergem! Staiiiiiiii, stai! Ce scrie? E 15`le nostru! Hai inapoi!" am ajuns in complex si am inceput sa ma stresez. Daca M. si F. nu ma asteapta? Daca nu ajung la timp. In autobuz ii spuneai lui Alinus ca stiu cum ma imbrac[si dreptate a avut cand a zis ca e convinsa ca ma schimb de 10 * si nu voi pleca cum mi`am propus]. Am ajuns mai repede decat credeam. So let`s go. Ajungem la Casa Studentilor. Lume frumos gatita, bucuroasa. Le dam cadoul, le uram tuturor membrilor "La multi ani!" si "Succes in ceea ce ati pornit!" si urcam sus. Acum sa fiu sincera i`am felicitat pe toti, mai putin o persoana [nu imi pare rau, stiu ca nu ma place si ma dispretuieste rau de tot, so i really don`t care, sa se duca in viata tot invartindu`se- notice: Macar nu sunt ipocrita, cum e ea. Sa imi zambeasca in fata cand ma vede. Hate her!].
I`am ascultat pe vechii lideri ai ligii, pe noii membrii....Am dansat putin in stilul caracteristic, dar nu foarte mult, pt ca era prea, prea cald. Am jucat o hora, doua. Aiuritul de Dragotzel, care era deja injectat, evident ca reusea sa ma streseze, iar eu la randul meu pe M..
Cel mai frumos moment a fost cand a ajuns Sonatic. When i saw Carli,Rat and Co., it was like "There is a God!" why? Because they had a concert yesterday, but i couldn`t go, to listen them.
A fost dragut. Am vorbit cu foarte multa lume, am cunoscut si mai multa lume. Am stat si am admirat stilul artistic de la OSUT. A fost o seara frumoasa!
In comparatie cu anul trecut, petrecerile le percep altfel. Nu mai e distractie in a bea, a te face muci, a te imbraca aiurea, in a fi non`conformist. E frumos sa fii boem, sa gandesti fara ziduri, dar totul cu masura, cu maturitate.

Astazi! Duminica! Dis de dimineata, dupa ce am ajuns sa dorm doar 4 ore ma pregateam sa ajung si eu la vestitul Metro din Cl. Sagului. Teoretic 31 pornea din Sinaia la 9:34, practic la 9:19. Amarata cum stateam in statie, ma gandeam ce e de facut. Imi aduceam aminte de mishto`ul pe care l`am facut de Alinus si Cosmin in a merge de la Real pe jos. De la faptul ca in Arad nu ma misc doi metri mai incolo, ce sa spun de zona industriala, mereu trebuie sa fie tata cu o masina[doar sunt singura rasfatata si scumpete pe care o au ai mei]. Ehh bun Nu se intrevedea un viitor prea roz, la cum voi ajunge eu sa fac samplingul azi. Dar like i said, there is a God! A sosit Realul, am aflat cum e sa iei credite de la banci, care e comisionul la Banca Piraeus, am mai oprit in cateva statii si iata`ma in plin camp. Pe drum tot imi impuneam sa nu ma gandesc cum vor claxona masinile si cum va fii sa fiu alone pe un drum super circulat. Cu chiu cu vai, am ajuns, dupa o aventura prin mandra Campie a Banatului. Unde e plin de seceta, ierburi si iar ierburi.
Poate pare ciudat, dar nu am vrut sa sun pe nimeni in timp ce stateam in Sinaia. Am invatat un lucru aici in TM, sa ma descurc singura. Nu imi place sa apelez la altii pt prostiile pe care le fac eu. Iar daca o fac, o fac doar la pers care stiu ca ma ajuta neconditionat.

Un Review asupra acestor doua zile. In viata inveti sa faci si ceea ce nu iti place. Inveti sa te descurci, inveti sa devii om cu adevarat, sa te integrezi intr`o societate, in care nu toti ajung sa adoarma la ore matinale, intr`o comunitate normala. Chiar daca tu nu ai parte de tot normalul posibil, inveti sa te mulezi pe ceea ce ar trebui sa fie. Anul trecut a fost un an in care am stat ascunsa in spatele unui zid, al unei umbre; anul acesta mi`am putut desprinde aripile si sa gust din tot ce am fost privata, sa pot sa simti fiorul dulce dar sa gust si din amareala.

PS:Curand, foarte curand, va voi povesti si voua despre ce anume inseamna "anul trecut" si mai ales despre cum se pot schimba oamenii si mai ales cum isi pot schimba gandirea.

0 comentarii: