luni, 30 iunie 2008

Sine

Sinele asta e o persoana ce exista in fiecare dintre noi. Cand sinele are probleme atunci e grav rau de tot. Daca e nemultumit de cum arata persoana in care isi are culcusul, acesta va fi in stare sa o terorizeze, iar Spitalul 9 din Bucuresti nu ramane astfel, fara pacienti. Ma gandesc ca si in mandra Timisoara exista un spital de nebuni. Ma bucur ca sinele meu nu a reusit sa imi intunece atat de mult mintile incat sa merg sa imi fac un control[desi foarte multi vor spune ca am nevoie, mai ales umbra] si nici nu am apropiati carora sa trebuiasca sa le fac asemenea vizite.

Subiectul de astazi este SINELE. Este foarte greu de multumit dupa cum spuneam. Pe el nu il multumesti cu o zi de invatat, ci cu minim doua. Lui nu ii spui ca vrei sa le faci pe toate si mai vrei sa si dormi si daca ajungi si la Olimpia nu te`ai supara. Tu trebuie sa le faci pe toate, altfel nu te lasa noaptea sa dormi. Iti da vise urate si te face sa te trezesti dimineata mai obosit decat te`ai culcat. Te face sa te intrebi daca ai visat sau e realitate.


A nu se confunda cu Constiinta. Ea e doamna Sinelui. Cei doi fac un cuplu perfect.
Acum cei doi au treaba cu mine. Domnul cu o parte ascunsa a mea iar Doamna isi face de cap prin sertarele mintii mele. Domnul o ajuta ca daca poate sa faca un bine, normal ca il face. E bine nu zic, dar nu e momentul.

Ganduri, decizii, pasi, urme, Sine, Constiinta, umbra, fericire si stropi de incertitudine.

0 comentarii: