joi, 11 septembrie 2008

Hai sa gandim pozitiv

Se intampla in viata ca acum sa ai totul si intr`o fractiune de secunda sa renunti la tot ce ti`a oferit bunul Dumnezeu. Sa renunti la viata, sa ajungi sa nu vrei sa mai lupti, sa ajungi sa dai tot ce te`ai zbatut intr`o viata pentru greseala unui om care nu a realizat cat rau poate sa faca. Dar incercarile sunt drumul catre fericire. Atata timp cat nu renunti si esti suficient de ambitios reusesti. Ramane de vazut cat poti sa lupti, ce forta si energie ai, dar mai ales cat de puternic esti la lovituri, pt ca niciodata nu vin singure.

2 comentarii:

Andrei CRACIUN spunea...

:) Orice chestie care nu te omoara, te face mai puternic! La fel cum orice dezamagire, aduce un +, la fel ca si orice +, poate avea dezavantajele lui ...

Daca am trai in alb / negru, lucrurile ar fi muult mai simple. Dar traim in culori, iar noi putem alege singuri care vor fi nuantele in care dorim sa continuam. Lucrurile pot fi gri, albastre, verzi ... sau de ce nu, alb-violete. Conteaza atitudinea si modul prin care ajungi la ceea ce vrei. Si intotdeauna sa iti aduci aminte, ca modul in care ajungi la un rezultat, te marcheaza si te defineste!

Niniveh spunea...

Ohh da!!! It`s so true!!!