joi, 18 septembrie 2008

De toate

Nu stiu cum se face, cum nu se face dar uneori iti vine sa ii iei pe cei din jur si sa le faci o baie buna de tot! Si cu multa apa rece ca gheata!

Ce s`a mai intamplat zilele acestea? Multe, dar multe de tot. Imi dau seama pe zi ce trece ca nu ma pot integra in nici un fel in lumea aceasta. Mor cand vad fetele ca spun ceva si fac cu totul si cu totul altceva. Bine, acest caz este intalnit si la baieti, dar macar baietilor le mai vine putin mintea la cap. Dar cand vezi tu fata frumoasa, desteapta, good looking sa isi piarda capul si sa renunte la orgolii si la ceea ce spunea acum 5 minute si sa isi lase cuvantul pt un baiat care ii face doar rau si care doar vrea sa stie ca prada mai e inca in colivie si el isi poate face in continuare de cap, iti vine sa le faci o baie la Polul Nord.

Am fost aseara la ceva prezentare la Centrul de Afaceri. Initial am vb cu Clau sa mergem prin Operei si pe urma sa ne intoarcem direct la Centru unde urma sa ne vedem cu Zoly si cu Alex. Good. Au aparut modificari in planuri deoarece in C20 au stat niste minunati baieti care nici macar apa nu stiau sa o traga dupa ce foloseau closetul, dar care mai mult ca sigur ca erau adevarate gorile cu o pilozitate demna de invidiat[NOT], pt ca atata par, de toate dimensiunile si formele, in diferite stadii[descompunere] am gasit incat aveai nevoie de o adevarata masca. Doar ca sa dai putina culoare camerei si toate planurile s`au dus pe apa sambetei. Asa ca am ajuns sa mancam o ciorba pe nerasuflate, calda si buna, dar foarte, foarte repede si am pornit voiosi spre Olimpia. Dar ce sa vezi acolo? O multime de lume, tineri la costum, fete aranjate, doar noi ca niste polisti convinsi, nici o treaba si nici un stres. Banuiam ca avem de`a face cu ceva companie OAU....cand colo....MLM....so whatever. Poate reusesc sa o prinda pe clau astazi la intalnire ;)))

Uff....La fel ca pe net BRB.

4 comentarii:

Claudia spunea...

Nu m-a convins... Deci poti sa stai linistita :) In legatura cu ce ai zis... Cand tii foarte mult la cineva, dupa ce i-ai dedicat atata timp, ai incercat tot ce ai putut sa fie bine, ti-e greu sa renunti. Ti-e greu sa spui: "Stop!", chiar daca te face sa suferi, chiar adac te cauta doar cand vrea el, cand simte ca te pierde...E greu sa renunti la acela care pentru tine a insemnat totul o perioada mare de timp... Stiu ca asta e cea mai buna solutie...dar,ma repet, e foarte greu!De asta la primul lui semn, esti langa el...

Niniveh spunea...

Te inteleg perfect, doar ca aceasta e greseala facuta de noi femeile. In momentul in care vedem usa deschisa la colivie ne este frica sa iesim si parca ne pare rau sa lasam in urma totul si am mai vrea sa incercam macar o data, si inca o data. A fost frumos, acel frumos s`a terminat ceea ce inseamna ca persoana de langa noi nu e tocmai cea potrivita, gasim alta, si o lasam sa intre in sufletul nostru, si vom trai clipe mult mai intese. Totul are un inceput, iar STOP e primul si cel mai important. Mereu tu esti cea mai importanta si cea care conteaza.

Octavian spunea...

arata mai frumos blogul acum

Niniveh spunea...

Ms frumos dear Tavi! :* Raspuns cu intarziere dar bine ca a aparut si in final :P