joi, 10 iulie 2008

Hurrey!!!

Dupa cum multa lume stie, imi place la nebunie sa citesc. Cred si sustin sus si tare ca ar fi trebuit sa fac si o facultate de litere! Nu mi`am gresit vocatia, dar literatura, relatiile interumane si psihologia sunt cateva din pasiunile mele.

Acum am timp. Am intrat in vacanta de 1 zi. Desi sunt franta de oboseala, desi inca mai simt fiebiteli prin cap si prin tot corpul, nu reusesc sa stau locului o clipa. So....am pus manuta pe Sex and the city, the book si o rasfoiesc cu patima. Cartile stau la rand, dar afara e prea frumos pt a sta in casa si pentru a nu profita de ziua lunga....Cititul la lampa e solutia cea mai buna....la lampa inexistenta....ca astazi doar ce am terminat de impachetat. De fiecare data cand se intampla sa imi iau casa in spinare ca si mercul uit cate ceva, gasesc lucruri de care nu stiam si ma napadesc amintirile.

Anul acesta am uitat tona de umerase si caietele ce urmau sa fie scrise si frunzarite. De asemenea mingea de volei, radio`ul[care nu l`am pornit pt ca m`am zgarcit sa iau din banii mei de salar 2 amarate de bateri si pt ca imi era prea lene sa scot acumulatorii din aparatul foto] era ca si uitat daca nu ma strafulgera idea de a trece pana prin Poli, ca draga mai imi e.

Timpuri vin si timpuri trec...

0 comentarii: