sâmbătă, 19 iulie 2008

Review - Packing - Memories - Happiness

Am incercat de cateva zile sa tot scriu....idei si intamplari sunt numeroase, problema vesnica este timpul si lipsa Ceresicii[my sweet laptop] in momentele in care am inspiratie, o clipa libera si o nemultumire enorma pe care as vrea sa o impartasesc cu voi.

Unde sunt acum? Pe un deal golas, unde desi Orange`ul si celelalte retele nu au semnal prea bun si zboara o data cu adierea vantului, Internetul merge destul de bine, de fapt merge foarte bine, exact ca la mine acasa, la Arad.

Am fost prin Timisoara la scumpii mei prieteni care sunt foarte stresati cu ISWint`ul si cu tot ce presupune el. Am dormit o noapte in forforta aceea din C20. Imi era asa de drag de ei, imi era drag sa ii vad cum muncesc, cum intorc problemele pe toate fetele, cum noaptea la ora 2 cand era programata culcarea mea si a lui Cori, vine Angel sa ii mai dea ceva de tehnoredactat sau cum se faceau sedinte dupa sedinte....munca intensa...gandit detalii...oameni veseli...Sunt niste oameni extraordinari.
I`am promis Corinei ca voi scrie ceva de ISWint pe blogul meu. Intr`adevar mi`a placut foarte mult ce au facut pana acum. Au muncit mult, iar acum pe ultima suta de metrii[maine incepe-deschiderea oficiala e luni] cand i`am vazut cat sunt de motivati, ca toti doreau sa faca cat mai mult, sa iasa cat mai bine, se implicau, isi spuneau parerea, foloseau grupul de discutii....Tot ce isi propuneau prindea viata, s`au apropiat si mai mult ei intre ei....A fost extraordinar sa ii vezi pe timisoreni cum se descurca in camin, cum e sa manance la comun, cum e sa nu ai tot ce esti obisnuit acasa, sa dormi pe o saltea pe care au mai dormit alte cateva persoane, de care habar nu ai, intr`o camera unde poate pentru o fata sau un baiat a trait un vis frumos, prima iubire, prima despartire, primul examen "picat"....

Si dupa cum va spuneam am fost in Timisoara, la scumpii mei Mihai, Manu si Cori. Am cunoscut Liga AC altfel de cum o stiam pana acum. Am cunosc oameni minunati, care daca m`au putut ajuta cu ceva, au facuto[ pe aceasta cale ii multumesc lui Angel pt acea foaie, extrem de importanta pentru mine, dar si tuturor care au fost alaturi de mine {Cori, Manu, Mihai, Bobo}.

Evident ca fiind impreuna cu prietenii mei, nu puteam sa nu facem noi ceva..:D Joi seara ce idee ne vine noua? Eu cu Bobo si cu Cori stateam frumusel in camera cand apare Cata, care dorea un sapun sau gel de dush sa faca baita..:D Guess wht? Nu il mai vedeam intrat in dush..:D Am oprit apa calda si il vedem noi pe Cata al nostru cum iese urgent din baie cu un prospot, porneste apa calda, nu spune nimic si isi vede linistit de baita. Cori, care si inainte se tot dadea de gol si incerca sa il faca pe Cata sa intre cat mai repede in dush, se pune sa stinga lumina....pentru cateva secunde....Degeaba nici o reactie...Iese Cata victorios din dush cu zambetul pe buze...Noi toti trei ne asteptam la o reactie mai violenta, la un suras mai morocanos....NIMIC! Like WHAT?:O Noi toti ramanem socati....Pai mai baiete ti`am lasat doar apa rece, ti`am stins lumina, nu ti`am dat inghetata...si tu nimic? Deci am ramas toti uimiti si chiar am inceput sa ne cerem scuze...Am ajuns sa ne simtim noi prost. Bravo Cata! Ai fost mult mai bun decat noi. Imi cer scuze inca o data.

Review...Am accesat si eu Hi 5`ul meu asa sanatos, sa vad cum si ce mai fac oamenii si chiar m`a apucat nostalgia si parerea de rau pt unii. De ce? Pt ca stau si sufera dupa persoane care chiar nu merita, pesoane care stiu doar sa faca rau si isi bat joc de altii. Si pe aceasta cale chiar pot sa spun de fata cu toti ca nu ti`am dorit raul niciodata, ca nu am facut nimic ce sa te doara si sa nu te ajut cand am putut. Deci chiar imi pare rau pt tine fata draga ca te lasi calcata de un baiat ca si EL. Nu merita! Este un porc ordinar, si chiar nu imi e rusine sa spun asta. Nu mai imi e rusine de rusinea ta! Si vara asta nu ai dovedit nimic altceva decat ca esti un ordinar.

Memories? Cum sa pui asa ceva pe hi5..ca ce a fost, a fost si ca a fost ok indiferent de cum s`a intamplat? Geez fato!!! Get a life! Mai sunt baieti! Nu e singurul. Da poate ca e printre singurii care chiar e ordinar! Si mie mi`a facut foarte mult rau, si acum mai am de tras dupa el. Deci draga mea, nu am nici o treaba cu tine, dar sa stii ca vei suferi mult si nu merita! Esti prea deosebita pentru un NIMIC.

Happiness? Da! Intr`adevar sunt fericita! Sunt fericita pt tot ce am eu! Pentru toate persoanele pe care le`am cunoscut, pentru tot ce am reusit anul acesta. Pentru ca tin legatura cu prietenii mei vechi. Pentru ca m`am maturizat si ca in sfarsit pot sa ma descurc singura din toate punctele de vedere.

Plec la munte! Da!!!!! In sfarsit! Plec cu prietenii mei vechi. Cu my dear, my sweet Codrut, cu my dear Mela & Nori...Cu toti. :D
Taratelule here we come!

0 comentarii: