marți, 29 ianuarie 2008

Get a life

Influenta mediului asupra individului si`a facut frumos aparitia!

Sa imi incet pledoaria? Sa incerc sa mai leg ceva cuvinte? Chiar nu merita si nu are rost....Pe zi ce trece lumea se degradeaza...

Motive de bucurie? Ajungi sa iti dai seama ca ele chiar nu mai exista....Nici nu se mai pune vechea vorba "sunt putine, dar conteaza".

In fiecare zi reuseste ceva sa ma dezguste..Un om care are o parere prea buna despre el si ii denigreaza pe cei din jur. Sa nu fiu inteleasa gresit...E Ok sa te simti bine in pielea ta, sa fii mandru cu tine...Chiar e recomandat...Dar totul cu masura, sa nu ii jignesti pe cei din jurul tau.

Incetul cu incetul incep sa ma satur de oamenii pe care ii am in lista de messenger...Incep din nou cu ignore`urile...desi am zis ca totusi a fost Craciun si sa le scot pe toate ca si asa nu are rost sa ii las acolo...Am obosit sa aud "ASL, PSL", "Ne stim de undeva", "De unde te am eu in lista de mess"....Dragi internauti...Habar nu am cu am ajuns eu in lista voastra; Habar nu am cum, unde, ce si cand am vb cu voi...Get a life!

Daca tot vb de ignore....Astazi parca a plouat cu ele...Chiar m`am saturat de oameni care nu au nici un mesaj sa imi transmita. Nu am timp sa vb cu voi doar pt a face conversatie. Mai bine stiu ca trag un pui de somn sau ascult o melodie in timpul in care voi aveti chef sa va plangeti, sa va smiorcaiti ca pruncii mici. Geez....!! Get a life!

Da....Te miri ca sunt asa pornita impotriva tuturor?...Da...Pt ca sunt multi oameni care doar fac umbra pamantului...Si acum Sali sa nu te iei de mine ca sunt printre ei..De bine, de rau, daca nu stresez lumea...Nu ma duc in stanga si nici in dreapta..doar pt a face conversatie...So....get a life omule si nu mai imi respira aerul.

Am avut astazi o competitie...3 fete vs 2-3-4-5 baieti....poli vs poli...La ce s`a ajuns? La un ignore frumos...Multi nervi si timp irosit degeaba. De ce nervi? Pt ca mi`am dat seama, alaturi de fete, ca desi suntem prieteni cu colegii nostrii, ei totusi sunt niste "fetite in pantaloni", si care te lasa balta atunci cand iti este lumea mai draga. Multumim frumos pt timpul irosit! Ne pare rau ca nu stiati ca stati de vb cu 3 fete, care de bine de rau stiu ce spun si ce vb, si stiu intelesul cuvintelor si mai ales sa vorbeasca...Ne pare rau pt aceasta infrangere, de aceea v`am si premiat. Un ignore ar trebui sa va multumeasca. Si btw!!!! Nu va mai luati de baietii de la ISE, nici nu se compara cu fetitele de la Poli. Cu parere mare de rau pot afirma ca sunt prea putin baieti in Politehnica..Majoritatea sunt "fetita mamei".

Asa am terminat si cu acest subiect si aici il si inchei. Nu are rost. Fie coleg, fie prieten, fie cunoscut. Protejarea de un limbaj vulgar si foarte colorat si neinteresant...Se poate rezolva cu IGNORE. Da! nu eram adepta lui pana acum, dar daca lasi de la tine ti se urca toti in cap.

Alt subiect? SO. Felicitari pt cei care l`au luat. Sunt mandra de Sali si Pazvanty! Bravo lor. Si va cer scuze ca v`am trezit la asa ora pt...>:D<:*. Urmeaza Poo....Ce va fi? Prelungirea agoniei.

Poate doar mie se intampla....Dar astazi de dimineata a fost un boom ingrozitor. Imi dau seama ca ajung sa imi stric somnul intr`un stil mare. Dar am mai realizat ceva. Pot sa ma pun la 6 sa dorm...Cand porneste Simonik "tractorasul"...sunt sus...:D Chiar dupa 10 min de ore.

Astept cu nerabdare data de 1 Februarie. :D...
va urma....

0 comentarii: