duminică, 2 noiembrie 2008

Life

Hai sa va spun o poveste...o poveste atat de des intalnita in viata, incat actorii nu mai au nici o importanta.

Se face ca exista o fata si un baiat. S-au vazut, s`au placut..ce ramane de facut?...au trait o frumoasa poveste, a venit balaurul rau si a rupt vraja. Printesa s`a dus in lume si si`a vazut de treaba ei, dar gandul ei tot la Fat`Frumos. Cum se stie ca daca iti doresti ceva....e deajuns sa crezi...s`au intalnit din nou, s`au vazut, s`au placut, din nou marea vraja, dar balaurul a sosit mult mai repede, iar vraja s`a rupt mult mai repede. Si`au dat amandoi seama ca nu e vraja asta cea buna, si`au luat la revedere in diferitele moduri posibile, zambind, plangand, plini de nervi, plini de iubire, plini de patima....si au purces pe drumul vietii. Desi fiecare si`a jurat ca nu va mai iubi, ca nu va mai trece prin ce a trecut, iubirea le`a dat tarcoale la amandoi...au cunoscut oameni noi, au facut comparatii, au zambit si au mers mai departe...gandind mereu "ce copii...."
Dar se pune balaurul sa ii para rau pt ceea ce a facut. Si incearca sa isi repare greseala. Si ce te crezi? Ca desi printesa era deja cu gandul la un alt print, si suferea dupa comportamentul ciudat a altui crai din vest, iscoadele balaurului incep sa prinda contur, desi era constienta si incerca sa spuna nu, orgoliul ranit si vorbele printului din vest o fac sa aleaga cea mai proasta decizie, decizia de a iubi o secunda si a plange 1 minut, decizia de a se intoarce in trecut, pt ca viitorul arata prea sumbru...daca e sa sufere...sa sufere pt un om care l`a cunoscut....decat pt un strain.


Cam asa e in viata. De unde a aparut si unde se va incheia aceasta poveste? Fiecare e liber sa aleaga momentul in care va spune NU, momentul in care se va uita inapoi si momentul in care va incerca sa priveasca in viitor.

Am ales sa o povestesc pt ca in juru`mi vad viata fugind prin fata...vad orgolii, cuvinte spuse la suparare, cuvinte care vor sa doara, decizii pripite si decizii lungite....oameni care trec peste tot pt ca asa simt si pe cei care sunt foarte rationali.

Vin cu o intrebare....Merita? Merita sa fii sincer cu lumea ce te inconjoara? Raspunsul e la tine, dar stai si gandeste bine, pt ca o vorba spusa in vant, poate sa rastoarne o prietenie ce parea solida....

O duminica frumoasa!

0 comentarii: