miercuri, 6 august 2008

Am observat un lucru., majoritatea oamenilor, si in special femeile sunt obsedate de dragoste si mai ales de barbati. Se stie bine ca in trecut cel mai de pret si cel mai cautat era barbatul ideal, care sa te scoata din casa parintilor tai, sa te dupa pe alte plaiuri si mai ales sa iti ofere o alta viata. Ce se intampla cu majoritatea acestor femei? Deveneau peste noapte niste "dive" si niste "vip`uri" de oras sau de comuna. Erau cele mai importante persoane din lume, incepeau sa aiba "fite", "fumuri". Iar vorba "Eu nu folosesc aia"..."Eu nu suport"..."Doamne cum se imbraca"..."Eu am bani sa".....imbogatitele peste noapte. Multe dintre ele poate nu au vazut multe luni o ciocolata sau o bomboana, poate au rabdat frig ca nu au avut cu ce sa se imbrace, iar acum au devenit DOAMNE peste noapte. Sunt de`a dreptul ridicole!

Referitor la barbati, baieti, pusti, sau cum vrei sa le spui sexului tare. Si in ziua de azi, multe femei se ridica prin barbati. Nimeni nu spune sa nu faci acest lucru, doar ca pt multe a devenit cea mai importanta problema. De asemenea, daca stai sa observi doua persoane cum isi povestesc, incep sa se cunoasca si la ce se ajunge? La iubiti/iubite! Consider ca prin aceste lucruri se face o diferenta majora intre oameni. Asa vezi cat si cum gandesc. Nu mi se pare normal sa vb despre viata privata decat cu prieteni intimi, iar acesti prieteni nu sunt peste tot si oriunde.

E strigator la cer sa nu iti doresti o viata a ta ca om. Sa nu ai o cariera si sa stai pe spatele altuia. Ce fel de exemplu esti tu pt copii tai? Ce valori morale poti sa ai tu ca si persoana daca nu respecti persoana care te`a ridicat? Asa se intampla in majoritatea cazurilor. Oamenii cand ajung sa fie mai importanti si sa fie macar putrin mai sus decat clasa sociala in care au crescut, uita ca au fost ajutati de alti oameni, si ajung sa ii dispretuiasca.

Urat! Foarte urat acest lucru, dar nu ai ce sa faci. Stai si trebuie sa fii pasiv la ceea ce se intampla, pentru ca atunci cand vine vb de dragoste, sau hai sa nu o numim chiar asa, cand vine vorba de un indragostit e prea greu sa spui adevarul.

0 comentarii: