miercuri, 6 august 2008

Cand senini, cand verzi

De unde titlul? Din melodia mea preferata. :D
Uite cateva randuri dragute:

"Sunt bucuroasa, sunt vesela, sunt plina de viata, sunt cea mai mare iubareata. Iubesc! si mai ales simt ca sunt iubita. Ma simt pe deplin implinita. Simt ca pot sa reusesc in sfarsit in tot ce mai am de facut. Simt ca cineva ma intelege, ma apreciaza, ma place asa cum sunt eu. Mofturoasa, suparacioasa, iubareata, pisaloaga, indiferenta....Ma place pentru cat sunt de deschisa cu oamenii, pentru modul cum ma comport cu ei, pentru cum ma implic, pentru ca sunt aiurita, pentru ca imi fac mereu timp pentru el, desi uneori sunt sleita de puteri. Ma place pentru cum gandesc si cum ma descurc cu totul din jurul meu. Pentru modul in care imbin tot ce trebuie sa fac si toate intalnirile cu ceilalti prieteni, colegi. Ma place pentru ca sunt eu si nu pentru ca am un nume, o functie, pentru ce prieteni am, pentru bani, pentru cum sunt vazuta in societate. Ma place pe mine! Si sunt mandra ca nu trebuie sa simulez nimic.

Sunt mandra ca pot sa iubesc in voie, sa il iubesc uneori in taina(ce poate fi mai romantic decat asta?), ca sa nu isi ia lumea in cap. Pot sa il strang in brate si pot sa incerc sa visez cu ochii deschisi pentru ca sigur nu o sa`mi deschida ochii brutal sa imi arate cat e de urata lumea. Ajung sa nu mai pot sa imi doresc nimic pentru ca am tot. Nu am o dorinta ce sa nu imi fie indeplinita sau care sa nu fie macar un plan in viitorul apropiat.

Celelalte relatii au fost doar niste cristale de zahar in cafeaua amara. Acum am ajuns la cea mai delicioasa cafea. Altceva? Un frappe? cu putina gheata si putin shake se ajunge si acolo. E cafeaua de baza. Punctul de pornire pentru orice alt fel. Conteaza baza de la care pornesti. Conteaza sa mergi pe un parau si sa ajungi la marele fluviu. Ceilalti au fost doar niste copilarii si niste "joace", cum ar spune nepotelul meu, acum totul devine serios si se complica.

Va doresc si voua un telefon cu cat mai multe mesaje, cat mai multe baterii schimbate si cu cat mai multe dovezi de iubire; clipe cat mai frumoase, momente tandre cat mai intense si cat mai putine cuvinte. Va doresc si voua jocuri de intalniri, astazi ne vedem, maine ne vedem, si cand ajungi sa iti cunosti ursitul, sa iti fie putin rusine ca te`ai jucat si ai renuntat atata timp la a`l vedea si a`l cunoaste cum e el.

Nu exista relatie de lunga durata. Niciodata nu stii cat il vei avea aproape pe cel care l`ai cunoscut ieri, dar ajungi peste un timp sa il cunosti si ajungi sa iti construiesti tu o relatie de lunga durata.

Iubire! Si doar atat!"

:*

0 comentarii: