luni, 3 noiembrie 2008

"E oficial de-acum. Începe un nou anotimp. Poate greşelile noastre ne determină soarta... Fără ele, ce ar defini vieţile noastre? Probabil, dacă nu ne-am abate niciodată...nu ne-am îndrăgosti, sau nu am fi copii, nu am fi cine suntem. În definitiv, anotimpurile se schimbă. La fel şi oraşele. Oamenii vin şi pleacă din vieţile noastre. Dar e reconfortant să ştii că cei pe care-i iubeşti sunt mereu în inima ta..
şi, dacă eşti foarte norocos...la o distanţă mica.
"


Se gaseste cate o persoana care reuseste sa ma dea peste cap complet, rar ce`i drept, dar si cand se gaseste..... Oricat de bine dispusa sau oricat de fericita as fi, sau as parea ca sunt, se gaseste cate o persoana care reuseste sa ma duca in starea aceea de a dori sa stai in parc pe o banca, sa plangi, sa razi, sa citesti, sa asculti Enigma si Katie Melua pana la epuizare.

Starea aceea de depresie in care nu auzi pe nimeni si nimic nu iti convine.

Nu e cea mai mare placere sa recunosc ca am gresit, nu e chiar fericirea mea sa spun ca ai avut dreptate, dar urasc sa ma simt prost pt niste lucruri intelese gresit. In mod normal, pt un om oarecare, nu mi`ar pasa catusi de putin. Adevarul oricum va iesi la iveala, mai devreme sau mai tarziu. Dar tu acum ai reusit sa ma faci sa ma simt cel mai prost si mai aiurea, ever. Ai ajuns sa imi spui lucruri pe care nu am crezut ca le crezi despre mine.

Was nice to meet u, peste ani si ani....
Sorry once again, tht`s all tht i hv to say.

2 comentarii:

Andrei CRACIUN spunea...

Si tristetea si bucuria fac parte din ciclul vietii. nu ai cum sa le ocolesti, poti doar sa le accepti. Eventual, sa le iei pe rand, una dupa alta, sa nu incerci sa le procesezi in paralel, pentru ca nu prea merge ...

Niniveh spunea...

Ohh dar stii..E si problema ca mereu incepi cu tristea...:(