joi, 3 aprilie 2008

Daily

Joi. E una dintre cele mai groaznice zile ale mele. Astazi este cursul de FIS, curs pe care nu l`am mai vizitat de cel putin 2 saptamani, pt ca mereu miercurea e o zi nebuna, iar dimineata nu ne putem trezi; laboratorul de FIS, care pentru majoritatea este o enigma. Noi nu intelegem mai nimic din ce se petrece acolo. Oricat am citi si am fi de atenti, profa explica prea repede si ne crede un fel de genii, pt ca noi nu reusim decat sa facem copy-paste dupa ce spunea ea[uneori si aici intampinam dificultati], dar cum intra informatia, asa si iese. Este un fel de SO de semestrul trecut, profa de lab e super ok, dar noi nu intelegem mai nimic pt ca materia e mult prea vasta si prea complicata. Daca vrei sa te apuci, nici nu stii de unde trebuie sa te apuci de citit si invatat; laboratorul de Java, la care e ceva mai ok, dar oricum...te ajunge ora 18 si clar un somn adanc. Brusc ajungi in camin, mananci ceva pe fuga, si parca toata oboseala iti dispare si parca prinzi aripi si te ia un chef de plimbare, de mers la o gogoasa, de jucat un volei, un fotbal, sau o groza de alte activitati extracurriculare.

Astazi este joi, dar nu seamana deloc cu ce am descris mai sus. Nu pentru mine. Stau si ascult pasarelele cum canta, mai aud si un flex cum incearca sa maltrateze ceva cadru de fereastra, o masina de gunoi, care scoate un fum ingrozitor, si pasarelele care mananca seminte de dovleac[sunt singurele seminte ce le mai avem in camera, iar cu fulgii de ovaz nu sunt prea prietene] si paine uscata. In mare e dimineata perfecta, exceptand zgomotul si mirosul.

De ceva zile incerc sa imi fac curaj sa ma uit prin cursurile de Poo, pt ca vineri am intalnire cu Tivadar si mai mult ca sigur ca ma ia la intrebari[Doar e test grila].

So wish me luck! ;)

0 comentarii: