marți, 29 aprilie 2008

1 2 3 siiiiiiiiiiiiiiii

Bagajele trebuie facute, aparatul foto troneaza frumos pe masa din sufragerie, sandwich`urile sunt gata....mai 2 ore si plec. Mai am de facut dush, de luat ramas bun de la prieteni, de raspuns la mailuri, ca pe urma sa intru cu adevarat in vacanta!

Astept cu nerabdare sa ajung in gara din Tm, sa o iau frumusel pe Miha in brate, sa ne pupacim bine, sa il ametesc pe saracul A. si sa ne luam frumusel toate catrafusele si sa urcam in paturile noastre. E ceva drum pana la Bucuresti, dar sa nu uitam de Horhe sa o sunam pe la 12....deci in total 3 ore de somn....nah mai scadem ca sigur ne punem sa povestim...oricum pana la 4 putem sa dormim. Pe urma in bucuresti speram sa prindem totusi trenul, noi speram. Ca avem multe planuri de a vizita Casa Poporului si de a ne face multe poze!

Pupici si 1 Mai fericit si voua!

1 comentarii:

Andrei spunea...

Dar din pacate ... raman doar fetele ... dar se vor distra in mod sigur, pentru ca toti de acolo o sa fie de gasca ... sper sa-mi simta si mie asa putintel lipsa ... ... le invidiez .. si eu vroiam la mare ... dar daca nu se poa' .. nu se poa'.

Task-urile 'e' task-uri ... si daca fugi de ele nu rezolvi nik ... doar iti aglomerezi creierii ...:))