vineri, 7 martie 2008

FIS



Cursul de FIS(Fundamentele Ingineriei Software) l`am ratat de dimineata. Desi era unul dintre cursurile mele preferate. Chiar azi noapte visam cum il ascultam pe Radu si incercam sa notez cat mai multe si sa fiu cat mai atenta la ce ne explica. E un om fenomenal. Un prof tanar, dar extrem de bine pregatit, care stie sa fie extram de catchy si la care ii sorbi cuvintele din gura. De mult nu mi s`a intamplat sa fiu atat de entuziasmata de o materie. Ceea ce ma bucura este faptul ca in sfarsit am ajuns aici si nu e doar o materie care ma fascineaza, ci chiar trei. Pot spune ca in sfarsit pot URLA ca nu imi pare rau ca fac aceasta facultate.
Aseara am avut un musafir, care doar musafir nu il mai pot numi, dar a carui vizita s`a prelungint. Evident ca dushul era prea departe, iar lenea prea mare. Nu degeaba se spune ca "Nu lasa pe maine, ce poti face azi". Gandurile mele erau de a ma trezi astazi la 6 si sa le fac pe toate, evident ca oboseala si noptile nedormite si`au spus cuvantul si pana nu s`a pornit "tractorasul", nu am auzit nici mobil, nici pasare, nici bormasina muncitorilor de peste drum, de la caminul de medicina.
Ba mai mult. Azi noapte, dupa ce visam frumos la nemurire si la ceva crai de imparat, un amic, certat cu somnul, se gandeste ca nu a vb cu mine de ceva vreme si ce ar fi sa stea putin la taclale. Nu asta era problema, doar ca oboseala era prea mare, si oricum noul meu telefon[telefon de ultima generatie =)))] chiar isi spune cuvantul. Pot spune ca aseara l`am iubit, desi de fiecare data cand ma uit la el imi vine sa dau cu el si desi nu il suport, aseara a facut o exceptie. Eu nu imi aud mobilul, nici cand linistea e de cavou, nici daca e la capul meu si nici nu il simt. Sunt o adevarata "nesimtita" sa nu bag un asemenea telefon in seama, dar pur si simplu, cand ma gandesc sa ma mai uit la el, mai vad daca a sunat cineva si atunci sun inapoi, raspund la mesaje, altfel Dumnezeu cu mila. Daca era doar atat era ideal, problema e ca 3310 a vrut cu tot dinadinsul sa imi demonstreze ca de fapt nu trebuia sa il pun pe un raft si sa il las la prafuit. Evident, cartela de Cosmote e in el. Dar o folosesc din an in Paste. De sunat sunt sunata la ore normale, asta pana aseara, deci nu necesita o atentie sporita. Ehh...Asta aseara nu a mai fost adevarata....dupa ce am adormit cu greu....Dupa multe planuri....Dragutul de el mi`a dat adevarate concerte de muzica monofonica....De pe vremea cand eram eu "tanara"...
Cursul de FIS pierdut. Cursul de RC, de abia reuseam sa ma dezmeticesc. Laboratorul de FIS, un adevarat fiasco. Multa informatie si prea repede explicata. Dar tehnologia si distractia de la el, m`a facut sa o iert pe profa, pt faptul ca nu am inteles mai nimic, si pt ca la mine in caiet sunt niste diagrame total aiurea si niste adevarate tampenii. Laboratorul de Java, parca eram copii mici, retardati..Parca atunci invatam sa tastam literele. Dar nu`i nimic. Cu cat mai lent cu atat prindem mai repede in clasa si mai putin de invatat.

E tarziu. Vreau sa dorm. Maine am un program incarcat si am nevoie de energie. Parca ma vad in Sims cum imi creste energy`ul si comfort`ul;)
Enjoy it! Feel free to join us!

0 comentarii: