vineri, 7 martie 2008

Tu cum esti?

Nu suport oamenii care se dau mari si tari! Pur si simplu, imi este urat de ei! Nu suport oamenii care i copiaza pe altii, si mai sustin si ca de fapt a fost ideea lor. Nu suport oamenii care se cred buricul pamantului, cand ei nu au un creier nici cat un bob de orez. Nu supor oamenii care daca te`au vazut o data, sustin ca te cunosc si ca sunt prietenii tai, si sunt capabili sa iti faca si arborele genealogic. Nu suport oamenii care se baga in seama si abordeaza teme atat de uzuale si atat de expirate.

Si lista poate continua, si continua, si continua....Pur si simplu nu ii pot suporta pe cei care spun ca stiu, cand de fapt oricat ii spui ca nu e adevarat, el isi sustine opinia, sus si tare.
Munca cu oamenii e cea mai grea. Am invatat ca cel care e in fata ta, nu e neaparat interesat de faptul ca pe tine, exact in acel moment te`a lovit o albina. El vede doar un om in fata lui. Vede ceva material. Spiritual, niciodata nu o sa poti cunoaste un om. Singurul lucru care poti sa il faci e sa banui, daca ai ceva inspiratie si sa incerci sa ghicesti starile lui in functie de mimica, gestica si fapte. Dar si asta e destul de greu.

Ce se poate vedea cu ochiul liber e in schimb falsitatea. Chiar daca nu stii un om cum simte si cam ce gandeste.

0 comentarii: